Der inviteres på café i Sognegården anden onsdag i månederne januar, februar, marts, april, maj og juni samt september, oktober, november og december.

Arrangementerne begynder kl. 14 og slutter kl. 16. Du kan gøre brug af kirkebilen. Der serveres kaffe og kage, som betales med kr. 25 pr. deltager.

Indholdet på disse eftermiddage er foredrag, sang, musik, lysbilleder eller video. Med andre ord en onsdag eftermiddag, hvor der er tid til at snakke med dem vi kender og tid til at få lidt inspiration i ord og toner.

Forårets første onsdagscafé er onsdag den 11. marts kl 14 - 16, hvor Carl Johan Kaalund fortæller om Vejlø i 800 år.

Foto: Vejlø idyl / Carl Johan Kaalund
Kirkeværge Carl Johan Kaalund er skarp på fortiden, og han kan opleves i Vejlø Sognegård onsdag den 11. marts kl. 14. Her fortæller han om det gamle Vejlø. Hvorfor hedder det VEJL-Ø, og hvornår kom biskoppen på besøg hos en uduelig præst? Er der virkelig 11 øer i Præstegårdshaven, og findes der en speciel Vejlø-æblesort, hvor lå de 10 institutioner i Vejlø og hvem var Birkedommer Lütken?
Carl Johan Kaalund har svarene, da han selv er opvokset på egnen. Han vil vise billeder, fortælle gode historier om det gamle vejlø, om byen med de velholdte huse, skolen, kirken og om egnen gennem 800 år.  Der sælges kaffe til et symbolsk beløb. Vel mødt.